… må betyda något för alla, om dessa ”alla” bara hade tagit sig tid att ta dem till sig, se vart de pekar och övervägt deras sanningshalt.

Men ”alla” är inte intresserade av principerna. Inte heller ”de flesta”. Egentligen inte särskilt många. Möjligtvis ”några få”.

Och det är just för dessa – några få – som mina ord och mitt engagemang finns till.

För dem som letar efter sådant som är nytt, fräscht och hoppfullt.

Sådant som ”riskerar att inte fungera”, men ändå är värt att testa. Just eftersom det gamla spelat ut sin roll.

Jag talar således inte för massorna. Inte ens för majoriteten av de som finns i min absoluta närhet.

Nej… jag vänder mig bara till dem som vill lyssna.

Mina ord, och mitt engagemang finns för dem. Inte för någon annan.

För människor som blivit nyfikna på mitt budskap om hur vi människor lever i en värld av tankar, men ofta glömmer bort just detta, och således förlorar oss i tanken, och blir ”slavar” under det innehåll som tanken producerar i stunden.

För dem som vill lyssna till ett budskap som bygger på principer om hur våra upplevelser i livet skapas psykologiskt, och hur en ökad insikt kring detta leder till inre klarhet och därmed till större välmående, bättre flow, och en ökad tillgång till alla de resurser som ”kom med kivet som lever i allt levande”.

Mina ord vänder sig till dessa få… och det räcker för mig.

De är ganska många nu nämligen.

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?