Dennis Westerberg

Om Dennis

För elva år sedan – efter att ha blivit räddad av en psykläkare vid tågspåret, strax utanför Helsingborg – upptäckte Dennis Westerberg tre stycken principer som fullständigt förändrade hans liv. Nu låter han resten av världen få ta del av det fynd han gjorde.

Efter att ha levt i mer än 30 år med en konstant känsla av oro, med ångest som aldrig riktigt ville ge med sig, och med återkommande panikattacker och depressioner, kunde Dennis äntligen uppleva välmående igen.

Numera lever han i harmoni med sig själv, och njuter av den sinnesro som dolde sig bakom tankarna i flera år… men som ändå alltid fanns där på något sätt, och bara väntade på att åter kunna ta plats.

Idag sprider Dennis dessa principer vidare – som prisbelönt föreläsare, författare, coach, ståuppare och podcast-profil.

Den andra chans som livet gav honom, vill han använda för att ingjuta hopp i dem som behöver det allra mest.

Med vördnad, ödmjukhet och tacksamhet reser han land och rike runt.

Kanske vill även du välkomna honom i ditt liv?

Några snabb-fakta om Dennis

  Föreläsare

  Dennis har ca 100 uppdrag om året, som föreläsare på företag, kommuner och organisationer runtom i landet. Utnämnd till ”Årets föreläsare 2015”.

  Författare

  Under våren 2019 har Dennis släppt fyra böcker på förlaget Ehrlin Publishing: tre citatböcker och en ungdomsroman. Han har tidigare gett ut två böcker i eget namn, samt ytterligare fyra ljudböcker på eget förlag med kollegan Tomas Lydahl, Tomas & Dennis Publishing.

  Coach

  Dennis är en väl anlitad coach med särskild kompetens att hjälpa människor med psykisk ohälsa. Han har träffat fler än hundra personer med psykiska besvär av olika slag, de senaste åren. Även idrottsmän och företagsledare som vill ”prestera bättre” finns bland Dennis kunder.

  Podcast-profil

  Dennis driver två poddar. Dels ”Tomas och Dennis podcast” tillsammans med Tomas Lydahl, med 30.000 – 40.000 lyssningar varje månad, och dels podcasten ”Jag dog och fick liv igen – podcastversionen”.

  Ståuppare

  Dennis gjorde sin ståupp-debut, som förakt till Robin Paulsson, sommaren 2018, med ca 800 personer i publiken. Därefter har bokningarna börjat rulla in.

  Musiker/artist

  Dennis är tidigare mest känd som musiker/artist. Han är sångare, munspelare och gitarrist i det skånska kultbandet Bloosblasters, och har spelat tillsammans med svenska storheter som bl.a. Peps Persson, Mats Ronander och Jan Johansen. Han har dessutom turnerat med den världskände blueslegenden Sam Myers.

  Entreprenör

  Sedan 2005 driver Dennis två företag. Inom ramen för dessa har han tagit fram ett 20-tal utbildningar inom Yrkeshögskola, drivit olika projekt, samt producerat mängder med evenemang. År 2013 var han exempelvis ytterst ansvarig för Jubileumskarnevalen i Landskrona, som det året var Sveriges längsta stadsfest: 9 dagar,
  9 scener, 250 musikakter, 200 000 besökare.

  Övrigt

  Dennis är 49 år, gift, boendes i Malmö, har vuxna barn, och representerar ett nytt psykologiskt fält, som kallas De tre principerna. Allting som han gör idag, tar sin utgångspunkt i dessa principer. Läs om dessa i boken ”Bara en tanke”, eller ta del av dem via en föreläsning med Dennis och Tomas på YouTube: https://youtu.be/MvQrCE2y9Kk

  Pin It on Pinterest

  Share This

  Podcast

  Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

  Liveshow

  Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

  Redo för en verklig förändring?