Coachernas coach

Dennis Westerberg har coachat hundratals privatpersoner, idrottare, kändisar och företagsledare genom åren.

Det alla söker är sinnesfrid, lycka och harmoni.
Dennis coachning leder till just detta.
Och snabbt går det.

– Vi ses.

Insiktsbaserad coachning

Genom åren har jag lärt mig, att den kortaste vägen till att finna lycka, harmoni och välbefinnande, är att skaffa sig en förståelse kring hur vi människor fungerar rent mentalt. Från den stund som en ny insikt, kring våra inre processer, kommer till oss, blir livet aldrig detsamma igen.

Förändring sker nämligen inte över tid. Den sker i varje stund vi valt att kalla NU.

Och jag har sett denna typ av förändring/förvandling ske hos människor. Mitt framför mina ögon. På ett ögonblick. Flera, flera gånger.

Den framgångsrike företagsledaren, men med usel relation till sin partner och sina barn, som blivit en älskvärd förälder och äkta make. Den unga tjejen som skurit sig sönder och samman på grund av självförakt, men som numera älskar att vara just den hon är. Den kända sångerskan med dalande karriär och hälsa, som i dag njuter till fullo av sitt nya liv.

– Vad önskar du?

”Jag fick aldrig tillfälle att dacka dig efteråt, men jag tror att din föreläsning och dina ord kan ha förändrat mitt liv totalt.”

Sms feedback från publik i Älmhult

”Stort tack för ditt gigg idag. Världsklass som vanligt, men idag var det på något sätt en nivå till. Tack för allt, Dennis”

Stene Boldt, Ordförande, Marknadsföreningen Helsingborg

Upplev ett villkorslöst gott välmående.

Hitta ett upplägg som passar just dig och dina önskemål.

Kontakta Dennis