Idag kom de första exemplaren av min kommande bok, ”Jag dog och fick liv igen”, till förlaget Ehrlin Publishing.

Elin Westerberg (nope… vi är inte släkt) gör en sk. ”unboxing video”

Första exemplaren anländer till förlaget

Idag kom de första exemplaren av min kommande bok, ”Jag dog och fick liv igen”, till förlaget Ehrlin Publishing.Elin Westerberg (nope… vi är inte släkt) gör en sk. ”unboxing video”.Underbart.Jag har jobbat i över två år med att få klart boken, och kan nu inte hålla tillbaka tårarna, när jag [nästan] ser den i färdig form.Kan knappt hålla mig tills den dyker upp här, i Landskrona.Boken går att förhandsbeställa redan nu: https://www.adlibris.com/se/sok?q=jag+dog+och+fick+liv+igenKjäkkk ittt aouttt, vänner.Glad påsk.

Geplaatst door Dennis Westerberg op Donderdag 18 april 2019
Elin Westerbergs unboxing video.

Underbart.

Jag har jobbat i över två år med att få klart boken, och kan nu inte hålla tillbaka tårarna, när jag [nästan] ser den i färdig form.

Kan knappt hålla mig tills den dyker upp här, i Landskrona.

Boken går att förhandsbeställa redan nu: https://www.adlibris.com/se/sok?q=jag+dog+och+fick+liv+igen

Kjäkkk ittt aouttt, vänner.

Glad påsk.

//Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?