Här får ni ta del av boktrailer för boken ”Jag dog och fick liv igen” (boksläpp: 15 maj).

BOKTRAILER: Jag dog och fick liv igen

Boktrailer för boken "Jag dog och fick liv igen" (boksläpp: 15 maj).Therese Lindgren och Nicole Falciani är inläsare av ljudboksversionen som släpps den 15 juni.Jag dog och fick liv igen är en berättelse om Mia, 16 år, som lider av självmordstankar, och Johanna, 21, som äntligen kommit ur det helvete hon levde i under många år – en vardag full av ångest och panikångestattacker och med återkommande perioder av depression. När Mia står på tågspåret, redo att ge upp allt för att slippa känna ångesten hon bär på, möter hon Johanna. Som en viskning träder hon fram ur mörkret och får Mia att kliva av spåret. Johanna ger Mia en axel att luta sig mot, men hon erbjuder också något annat. Något som vänder hela Mias värld upp och ner. Som får henne att omvärdera allt hon trodde var sant.Boken bjuder på ett hoppfullt budskap. Bortom den fängslande berättelsen om Mia och Johanna döljer sig nämligen en väl bevarad hemlighet – tills nu – om hur vi människor snabbt kan slippa ifrån det som plågar oss psykologiskt, vad det än är. Jag dog och fick liv igen är en sann guide till välmående. Direktlänk till förhandsbeställning av boken som släpps 15 maj: https://www.adlibris.com/se/sok?q=jag+dog+och+fick+liv+igenDirektlänk till podden, som fördjupar bokens innehåll: https://podcasts.apple.com/se/podcast/jag-dog-och-fick-liv-igen-podcastversionen/id1460132024*Produktion och idé: Niklas Wallentin, Creandia Event & Kommunikation.Yeah.

Geplaatst door Dennis Westerberg op Donderdag 25 april 2019
Boktrailer

Therese Lindgren och Nicole Falciani är inläsare av ljudboksversionen som släpps den 15 juni.


Jag dog och fick liv igen är en berättelse om Mia, 16 år, som lider av självmordstankar, och Johanna, 21, som äntligen kommit ur det helvete hon levde i under många år – en vardag full av ångest och panikångestattacker och med återkommande perioder av depression.


När Mia står på tågspåret, redo att ge upp allt för att slippa känna ångesten hon bär på, möter hon Johanna. Som en viskning träder hon fram ur mörkret och får Mia att kliva av spåret. Johanna ger Mia en axel att luta sig mot, men hon erbjuder också något annat. Något som vänder hela Mias värld upp och ner. Som får henne att omvärdera allt hon trodde var sant.

Boken bjuder på ett hoppfullt budskap. Bortom den fängslande berättelsen om Mia och Johanna döljer sig nämligen en väl bevarad hemlighet – tills nu – om hur vi människor snabbt kan slippa ifrån det som plågar oss psykologiskt, vad det än är. Jag dog och fick liv igen är en sann guide till välmående.

Direktlänk till förhandsbeställning av boken som släpps 15 maj: https://www.adlibris.com/se/sok?q=jag+dog+och+fick+liv+igen

Direktlänk till podden, som fördjupar bokens innehåll: https://podcasts.apple.com/se/podcast/jag-dog-och-fick-liv-igen-podcastversionen/id1460132024


*Produktion och idé: Niklas Wallentin, Creandia Event & Kommunikation.

Yeah.

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?