Tacksamt nog har min verksamhet som föreläsare, utbildare och coach, kunnat fortgå på ungefär samma sätt som tidigare. Trots pandemin.

Såklart har har jag blivit ”tvungen” att anpassa mitt erbjudande något.

Så… ifall du funderar på att boka in mig som föreläsare, utbildare eller coach framöver – men tvekar pga. smittoläget – presenterar jag nu tre olika Corona-säkrade alternativ nedan.

Även en kombination av de olika alternativen är möjlig.

[För kännedom: Jag samarbetar med eventbyrån Creandia AB, som hjälper mig att anpassa evenemanget efter kundens krav, och dessutom sköter allt det tekniska kring ljud, ljus och eventuell video ifall det behövs.]

PÅ PLATS – men med säkert avstånd och med gruppvis placering

Jag kommer ut till er och föreläser, men vi ser till att noga följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Det innebär exempelvis att vi alla håller avstånd – före, under och efter evenemanget.

Vi uppmanar dessutom alla att tvätta händerna ofta med tvål och vatten, samt påminner om att de som är förkylda ska stanna hemma. Utöver detta, ser vi till att placera alla deltagare – gruppvis i arbetslag – med rejält avstånd mellan varandra.

Lokal och övrig utrustning väljs utifrån arbetsplatsen specifika sammansättning, och utifrån det rådande läget, samt med beaktande av de regler som gäller.

ONLINE-EVENT

Jag kopplar upp mig online, och föreläser/utbildar/coachar via den teknik-plattform som vi kommer överens om (exempelvis via Zoom, Teams eller Skype).

Workshops genomförs i grupper, via s.k. ”breakout-rooms”.

FÖRINSPELAT MATERIAL

Jag producerar en special-inspelad video, utifrån uppdragsgivarens krav och önskemål, som sedan visas för deltagarna. Videon innehåller ett upplägg som inkluderar instruktioner för olika typer av workshops.

Bokning och frågor: dennis@denniswesterberg.com

Med kärlek,
Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?