En hel del arbetsgivare som kontaktar mig, har medarbetare som känner att de ”testat allt”, men ändå inte funnit någon lösning som fungerar. Jag erbjuder ett alternativ som visat sig ha stor betydelse för många.

Det rör sig om anställda som visar uppgivenhet, har hög frånvaro, eller har svårt att tygla sitt humör.

Det kan också vara personer som behöver hjälp med att ta sig igenom en livskris, eller stressade medarbetare som håller på att gå in i väggen.

Ibland får jag vara ett stöd för dem som är på väg att återgå till arbetet, efter en längre tids sjukskrivning.

Problembeskrivningarna är många, men ytterst handlar det egentligen om samma sak. Nämligen att kunna känna ett större välmående och en själslig ro.

Det jag erbjuder är ett individstöd under ett par månader, där fokus ligger på att återfinna den inre styrka och balans som faktiskt var på plats hos dem alla, innan allting började gå fel.

Ett coachpaket består vanligtvis av fem till sex träffar (på plats i Malmö eller digitalt), med möjlighet till uppföljning. Dessutom ingår hemuppgifter, som syftar till att reflektera över de samtal som ägt rum. Därtill ett omfattande videoprogram online, som kan ”studeras”, i egen takt efter intresse – helt utan stress och krav.

Offert lämnas efter samtal och förfrågan.

Kontakt: Dennis Westerberg, dennis@denniswesterberg.com

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?