Jag fick en något annorlunda återkoppling idag, från en VD som jag coachat under en period:


– Din coachning har varit ovärderlig, Dennis. Tack. Men du har ett gigantiskt stort problem med din affärsmodell.


– Okej… hur då, menar du?


– Jo, de resultat som din coachning ger, överstiger ditt arvode med säkert 1000 % enligt min bedömning. Problemet är att ingen, någonsin kommer att betala det som coachningen egentligen är värd. Och detta är problemet med din affärsmodell.


– Okej, men hur kan du vara så säker?


– Jo, enligt min egen erfarenhet faktiskt. Om någon skulle berättat för mig tidigare, vad din coachning skulle komma att ge, hade jag aldrig trott den personen, och aldrig någonsin betalt det egentliga värdet. Hade inte kommit på fråga. Inte en chans. Först nu efteråt, inser jag dock hur mycket jag skulle varit beredd att betala, om jag bara hade vetat och förstått. Men nu är det försent. För dig alltså.


– Okej… och vad tycker du att jag ska göra åt saken?


– Ingenting. Bara att gilla läget.


– Okej… tack för omtanken.

//Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?