Jag bjuder nu på en ”teaser” gällande min föreläsning om ”arbetsglädje”.

[Länk till klippet på YouTube: https://youtu.be/WysPrCAQ5pc]

Arbetsglädje, ett videoklipp

Videon har jag saxat från mitt senaste uppdrag, där jag blev ombedd att bjuda på en förinspelad föreläsning för personalen.

Så här skrev uppdragsgivaren, efter att all personal fått ta del av en och en halv timmes föreläsning, inklusive tre kortare workshops:

”TACK. Det här var precis vad vi behövde.

Du träffade helt rätt. Det var till och med några som i pausen, när de hämtade kaffe, funderade på om du varit och tjuvlyssnat på dem när de hade lunchrast dagen innan.

Jag hoppas och ser framemot att nya tankar har tagit plats som skapar en bättre känsla än de som lagts åt sidan. Jag är övertygad om att din föreläsning har lett till självreflektion för oss alla på ett eller annat sätt. Själv tar jag med mig mycket från din föreläsning.

För att kunna göra mitt jobb riktigt bra, måste jag mer lägga fokus på att vara i nuet på riktigt. Inte bli så frustrerad av tankar på att jag aldrig kommer vidare till ett bättre nuläge, utan ”brandkårsutryckningar” och utan att jag glömmer hälften.

Tack igen Dennis, för en mycket givande föreläsning.”

– Yeah.

Med kärlek,
Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?