En heldag med arbetsglädje och artificiell intelligens
– En udda, men gynnsam kombo

Jag erbjuder en inspirerande och innehållsrik heldag, där vi kombinerar arbetsglädje och stresshantering med praktisk utbildning i användningen av artificiell intelligens, specifikt ChatGPT. Detta unika koncept är framtaget för att ge er team en kraftfull boost, både på det personliga och professionella planet.

Vi inleder morgonen med en inspirationsföreläsning om arbetsglädje. Här kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter och insikter om hur en glad och engagerad arbetsstyrka kan förbättra produktivitet och innovationskraft. Vi diskuterar verkliga exempel och utforskar vad arbetsglädje och inre välmående betyder för att främja en positiv och välkomnande arbetsplats.

Efter en välbehövlig paus och lunch, byter vi fokus till praktisk utbildning i användningen av ChatGPT. Ni får lära er hur denna AI-verktyg kan effektivisera ert arbete, frigöra tid och minimera ansträngningen för att få saker gjorda. Genom hands-on-övningar, lär ni er att använda ChatGPT på bästa sätt för era specifika behov.

Avslutningsvis anordnar vi en workshop där vi sammanför de teman vi diskuterat under dagen. Här får vi chansen att diskutera hur vi kan använda arbetsglädje och AI, specifikt ChatGPT, för att förbättra er verksamhet. Vi kommer att utforska konkreta steg ni kan ta för att applicera det ni lärt er när ni återgår till er arbetsplats.

Denna heldag ger er en unik möjlighet att kombinera mänskligt engagemang med teknisk skicklighet, vilket kan hjälpa er att stå starka i en alltmer digitaliserad värld. Ni kommer att lämna dagen med både motivation och konkreta insikter och verktyg för att göra ert arbete mer effektivt och roligare.

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?