I januari [2021] släpptes ett avsnitt i podden ”Författaren i fokus”, med mig som gäst.

In och lyssna.

Jag intervjuas av härliga Elin Ihreborn, som jag arbetat med tidigare, när hon var förläggare på Ehrlin Publishing, och vårt samarbete mynnade ut i en nominering till Storytel Awards för min bok ”Jag dog och fick liv igen”. [Inläsare: Therese Lindgren & Nicole Falciani]

I podcasten pratar vi om hur bokbranschen förändrats de senaste åren, och hur pass enkelt det egentligen är att ge ut en bok nuförtiden. Det svåra ligger egentligen inte i att få boken skriven, eller att få den tryckt och tillgänglig för inköp. Det kräver en arbetsinsats… absolut… men är ingenting alls, i jämförelse med att kunna stå upp för det man tagit sig tid att kreera.

Nej… det svåra ligger i att lära sig hantera den rädsla som har en tendens att dyka upp när man visar upp sitt alster för världen med orden ”Titta vad jag har gjort!”.

I vårt samtal ger jag min syn på hur man lär sig att omfamna rädslan, att inte vara rädd för att vara rädd. Jag berättar också hur jag arbetar med den kreativa processen, och hur jag har olika strategier, för olika typer av böcker, för att nå marknaden.

Och slutligen… att mitt skrivande egentligen inte handlar om att sälja så många böcker som möjligt, utan att kunna bidra till den förändring som jag och mina följare så gärna vill se: en möjlighet för allt fler att finna sinnesro och inre balans.

In och lyssna.

Författaren i fokus
Författaren i fokus

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?