Den här veckan var jag gäst i podcasten ”Lyckopodden”.

Det var fantastiskt trevligt.

Agnes Sjöström var en varm, klok och nyfiken programledare, och det blev ett spännande samtal om välmående, utifrån de tre principerna, eller den s.k. ”nya psykologin”, som jag allt oftare väljer att benämna mitt huvudbudskap.

Lyckopodden med Dennis Westerberg

Jag älskar att vara med i olika poddar. Dels når jag en helt ny publik, och dels får jag ytterligare en möjlighet att sprida mitt budskap. För att inte tala om alla de fina bekantskaper som jag skaffar mig längs vägen.

Ta dig en stund, lyssna in på avsnitt 132 i Lyckopodden, som och skicka gärna en kommentar till dennis@denniswesterberg.com, och berätta vad du tyckte.

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?