Precis som fysisk smärta är en signal från det ”system” som låter oss veta att kroppen kräver uppmärksamhet, så är psykologisk värk ett budskap från den lycka och harmoni som vilar djupt inom var och en av oss:

”Du letar efter mig på fel ställe. Jag går aldrig att finna någon annanstans än i ditt inre. Jag kan aldrig uppnås genom sådant som finns utanför dig. Jag är nämligen redan här, som ditt ursprung…. som barnasinnet. Det enda som står i vägen för mig är det tänkande som pågår… vansinnet. Men… så snart berättarrösten i ditt inre stillar sig, finns jag här. Vänd dig emot mig, så bär jag dig in… i mig själv.”

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?