Den 15 maj släpper jag en ny bok, ”Jag dog och fick liv igen”, på förlaget Ehrlin Publishing.

Min förhoppning är att den ska betyda något, för någon.

På ytan är boken en skönlitterär ungdomsroman, som tar sin utgångspunkt i min egen, delvis mörka berättelse. På djupet presenterar den tre stycken principer som omkullkastar gamla ”sanningar”. Principer, som inger hopp, och guidar till sinnesfrid – psykisk hälsa.

Jag har nämligen bestämt mig för att vägra vänta på att psykologin ska förändras. Den har fastnat i tron på sin egen förträfflighet, och bygger på hypoteser och felaktiga antaganden – rena gissningar. Istället har jag beslutat mig för att var den som står för förändringen. Ur detta beslut har min bok tagit form.

Jag låter alltså traditionen spela sitt spel som det alltid har spelats, men ser till att skapa nya spelregler för det som framöver kommer att gälla.

Jag följer ingen karta. Jag ritar en egen.

Mvh,
Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?