Mina kunder, när det gäller förfrågningar kring mitt coachande, är [ytterst] alltid på jakt efter samma sak – inre välmående, balans och klokhet.

Önskemål, formulerade på olika sätt, men alltid samma behov.

Man vill uppleva mer stillhet i sinnet, helt enkelt.

Nedan presenterar jag ett axplock av de coachningsförfrågningar som jag fått in det senaste året. Kanske kan någon av dessa inspirera Dig att ta kontakt inom kort?

FÖRFRÅGNINGAR

– Jag har det egentligen ganska bra i livet, men jag kan ändå inte finna ett inre lugn som håller i sig.

– Jag upplever att jag ofta fastnar i mitt tänkande. Speciellt när tankarna känns obehagliga och då börjar tära på mig. Jag skulle vilja få en djupare förståelse kring det som du lär ut. Finns det en möjlighet att boka privat coachning?

– Jag har nyligen fått ny tjänst. Ett ledaruppdrag. Känner mig smickrad men är orolig för att göra alla besvikna. Känner mig som en fejk.

– Jag kontaktar dig för jag behöver hjälp med en yngre medarbetare som inte fungerar: sena ankomster, frånvaro och likgiltighet när vi försöker prata med honom. Vi skulle vilja få honom motiverad att ta tag i sig själv och i sitt liv.

– Jag hörde först talas om dig via en bekant, vars dotter som du har hjälpt. Hon talar mycket gott om dig. Min man har svår tvångsproblematik med både tankar och handlingar. Han har legat inlagd på psykiatrin, och han har gått på KBT i olika omgångar men det har bara blivit värre. Vi har båda läst din bok ”Bara en tanke”, och vi gillar ditt sätt att se på tankar. Min man känner att han vill träffa dig. Går det att få till inom kort?

– Jag har en medarbetare som inte mår så bra som skulle behöva hjälp. Jag är på jakt efter en coach/mentor som via samtal skulle kunna få honom på banan igen. Jag har sökt med ljus och lykta för att hitta en coach som jag tror skulle kunna passa och tror du skulle kunna vara rätt person.

– Jag spelar handboll på elitnivå, men skulle behöva din hjälp. Mitt humör ställer till det för mig. Jag blir lättprovocerad och det påverkar mitt spel och min relation till tränaren. Kan vi ses?

– Det sista året känner jag mig mer och mer utmattad orolig stressad. Jag vet att jag trasslar in mig i tankar, men kan inte förstå hur jag skall göra för att INTE göra det. Det blir liksom ännu mer tankar inblandade, då jag försöker tänka mig ur kaoset. Känns som jag nått nån slags botten och jag har svårt att acceptera att jag mår dåligt.

– Jag har följt dig och ditt arbete i många år. Tror att jag läst alla dina böcker. Det har hjälpt mig oerhört mycket, Mitt liv är helt annorlunda nuförtiden. Egentligen har jag ingenting som jag behöver ha hjälp med. Jag vill bara träffa dig ”live” och lära mig mer.

Vad sägs om att boka in ett coachpaket? Jag har dock inte ditt nummer, så du måste ta första steget: dennis@denniswesterberg.com

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?