På måndag den 15/2 släpper jag en ny ljudbok som kommer att finnas tillgänglig i mängder av online-shops. Dessutom på Storytel, Nextstory och Bookbeat.

TITEL: Du är inte trasig. Endast oskyldigt knasig – en bok för dig med ett intrasslat tänkande.

Länk till boken på Adlibris: https://www.adlibris.com/se/e-bok/du-ar-inte-trasig-endast-oskyldigt-knasig-en-bok-for-dig-med-ett-intrasslat-tankande-9789198422375

MEN… redan idag gav jag bort den till tusentals människor som prenumererar på mitt nyhetsbrev – helt gratis minsann.

Till våren kommer min barnbok. Vill du få info om den, erbjudanden, rabatter mm… så prenumerera du oxå: www.denniswesterberg.com/nyhetsbrev

OM LJUDBOKEN SOM SLÄPPS PÅ MÅNDAG

Ljudboken har ingen text-förlaga. Den går alltså inte att läsa. Endast att lyssna på. Boken har kommit till som en produkt av en podcast som tidigare fanns tillgänglig under en begränsad tid [”Jag dog och fick liv igen – podcastversionen”], men som jag valde att ”plocka ner”.

Ljudboken är för dig som är en sökare, men som ännu inte funnit vad du letar efter. För dig som känner dig trasig. Som önskar mer lycka, välgång och harmoni i ditt liv. Sinnesfrid och ro – på insidan.

Boken är för dig som testat det mesta som psykologi, personlig utveckling och mental träning har att erbjuda, men inte erhållit det som utlovats.

Först och främst vill boken sprida hopp till dig som lyssnar, och övertyga dig om att du inte sitter fast där du befinner dig just nu – att du kan få det bättre och att det är möjligt att frigöra din fulla potential när det gäller att känna tacksamhet, harmoni och själslig ro.

Boken visar vägen till en plats, som finns inom varje människa – där alla resurser av inre harmoni, balans och tacksamhet alltid går att finna.

Boken öppnar upp för ett alternativt sätt att leva, med inre hälsa i fokus – både professionellt och privat – utan att tumma på framgång, kreativitet eller produktivitet. Bokens enda ambition är inspirera och ge dig som lyssnar en möjlighet att leva ditt liv fullt ut – även med ro i själen.

Hoppas att du gillar den…. släpps på måndag alltså.

Med kärlek,
Dennis

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?