Podcast

Jag dog och fick liv igen.

2006 stod jag på tågspåret och skulle hoppa framför tåget. Jag valde ett leva istället. Det gjorde Mia också, i boken ”Jag dog och fick liv igen”. Therese Lindgren och Nicole Falciani är inläsare av ljudboksversionen. Det här är podcastversionen.

En resa från helvete till himmel.

Allt fler unga tjejer och killar mår psykiskt dåligt. Det är för dessa som jag har skrivit min senaste bok ”Jag dog och fick liv igen”. En skönlitterär berättelse på ytan, med ett hoppingivande budskap bortom orden. Boken fungerar som en guidning för att kunna återfå välmåendet. Detsamma gäller den här podden.

 

Jag dog och fick liv igen – bokversionen.

Min senaste bok, ”Jag dog och fick liv igen”, skiljer sig från andra böcker om psykisk ohälsa. Den tar sin utgångspunkt i en sann berättelse – nämligen min egen.

Det finns det emellertid fler böcker som gör, alltså böcker som levererar självbiografiska skildringar. Skillnaden ligger inte där. Den ligger i att min bok erbjuder en lösning – en väg ur oron, ångesten, panikattackerna och de plågsamma depressionerna.

 

Läs mer

Min egen resa, invävd i en skönlitterär berättelse. Min bok skänker läsaren en vägkarta, från mörker till ljus. Från helvete till himmel.

Och den är dessutom skriven för de unga. För dem som ska ta över. För dem som ska bygga en kärleksfull och vacker värld. Då är det helt avgörande att ha ro i sinnet. Min bok erbjuder denna ro.

Detsamma gäller den här podden.

Lite tokigare än boken dock.

”Jag älskar din podd. Den väcker insikter till liv. Med finess, glädje och humor. En guidning till sinnesfrid och framgång. Tack Dennis.”

– Andreas Holkkola

Därför borde du lyssna på podcasten.

^

För att få ett sundare, klokare och lyckligare liv.

Dennis guidar till sinnesfrid. I sinnesfriden finns alla svar … all effektivitet, motivation och allt välmående som du söker.

^

För att återfå glädjen i ditt liv.

Dennis påminner dig om att glädje, harmoni och ro är medfött och alltid går att finna bortom tankarna.

^

För att återkräva psykologin

Dennis syfte är att återkräva psykologin från dem som stulit den från oss. Från svindlarna och bedragarna, från det traditionella psykologiska fältet och från övrigt som finns på marknaden – som bygger på tro, modeller och antaganden. Dennis bjuder på principer/fakta.

^

För att avslöja universums mysterium.

Dennis presenterar en ny skapelseberättelse. Inte som någon ytterligare religiös myt eller något annat mumbojumbo-liknande trams. Nej, tvärtom. Något sant och på riktigt.

^

För att få ut än mer av boken ”Jag dog och fick liv igen”

Dennis ger mervärde åt bokversionen, och levererar extramaterial, varje vecka.

^

Många aha-upplevelser.

Dennis avslöjar sanning och är oförskämt uppriktigt. Men snäll ändå på något sätt. Ibland i alla fall.

Pin It on Pinterest

Share This

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?