När jag coachade en härlig och ambitiös entreprenör i förra veckan, lade jag tre frågor på bordet för att ta i beaktande:

  1. Vilka människor avser du tjäna?
  2. Vilken förändring önskar du se i världen?
  3. Hur kan dina tjänster och produkter bidra till en sådan förändring, för just de människorna?

Det kändes som att frågorna öppnade upp för en högre grad av klarhet hos min klient, men faktiskt också till att jag själv fick en möjlighet att formulera min egen närvaro, i detta ”livets spel”.

Det blev så här, ungefär:

1. Jag avser hjälpa de människor som kört fast, att komma vidare i livet – hemma eller på jobbet – oberoende av vad som orsakat stagnationen. Kunden är ”vanligt och ovanligt folk, med vanliga eller ovanliga bekymmer”, men gärna ett särskilt fokus på företagsledare, idrottare och artister.

2. Mitt yttersta syfte med det jag gör, är att människors oändliga potential av obegränsad inre hälsa, balans och klokhet, ska få större utrymme i deras liv.

3. Mina tjänster, oavsett om det handlar om föreläsningar, utbildningar, coach-sessioner, poddar, videoklipp eller böcker, har för avsikt att avslöja begränsande tankar, som just bara tankar, så att resurserna bortom det begränsande tänkandet, får fritt spelrum [såsom nyfikenhet, mod, tillit, engagemang, driv, karisma, tajming, fokus, klarhet etc., men också stressfrihet, sinnesfrid och psykologiskt välmående].

Ungefär så.

– Vem avser du tjäna, förresten?

Med kärlek,
Dennis Westerberg

Pin It on Pinterest

Podcast

Missa inte den populära podden Tomas och Dennis podcast. En guide till villkorslöst välmående.

Liveshow

Dennis sänder ofta live på Facebook. Ett samtal med tittarna kring ett specifikt ämne. Missa inte detta.

Redo för en verklig förändring?